Mis on AGLOCO™?

.
AGLOCO™ on esimene ökonoomne tasuta netivõrk, mis annab Sulle erakordse võimaluse teenida lisaraha veebis surfimise eest!

Kõik me teame, kuidas online videoklippide jagamise programm YouTube populaarseks sai - üks sõber soovitas teistele jne.. Tänaseks on seal 72 milj. kasutajat kuus, uploaditakse ööpäeva jooksul üle 65 tuh. ja vaadatakse üle 100 milj. videoklipi. Kõik me teame, et YouTube müüdi 2006. a. oktoobris Google'le 1,65 miljardi USD eest.



Kõik me teame ka seda, et selle raha jagasid omavahel 3 kutti, kes süsteemi lõid, mitte aga YouTube kasutajad ja külastajad, kes selle süsteemi tasuta reklaamiga populaarseks tegid.
Näiteks võib tuua siin ka seda, et Google maksab AOL- ile 0,1 USD iga Google otsingu eest, mida teeb AOL-i kasutaja! Just nimelt, AOL-i kasutaja.. Viimane ei saa aga mingit tasu selle eest.

Lühidalt öeldes, AGLOCO puhul on tegu uue e-keskkonnaga, nagu YouTube, MySpace, Google või kasvõi meie oma Rate.ee ise. Ainult, et erinevalt eelpool mainitutest, maksab AGLOCO oma kasutajatele raha. Ja mitte ainult kasutamise vaid ka sõpradele soovitamise eest. Lõpuks ometi on antud võimalus luua oma süsteemi, kus oleme selle omanikud ja saame ka väärilise tasu.

AGLOCO tiim:
* Agloco arendustiimi kuulub umbes 50 inimest, kelle nimed koos lühikese elulookirjeldusega on välja toodud ka Agloco kodulehel.
* Nendest 8 on Stanfordi MBA-d. Lisaks neile on tiimis palju selliseid inimesi, kes on endale juba ärimaailmas nime teinud - juristid, riskikapitalistid, e-äri eksperdid jne. Ehk sellised inimesed, kes ei saa lubada eluks ajaks oma nime ja reputatsiooni määrimist "scam"-iga.
* Tiimi kuuluvad ka sellised mehed, nagu Jim Jorgensen, Sam Flax ja Ray Everett-Church, kõik kolm piisavalt tuntud, et omada wikipedias biograafiat. Põhjus? 1999. aastal asutasid need mehed AllAdvatage kompanii, nüüd juba AGLOCO eelkäija, mis kestis 2 aastat ja kus selle liikmetele maksti välja 120,000,000 USD. Ehk kogemusi peaks neile küllaga jaguma. Ärimudelit on kõvasti täiustatud ja e-turunduses liikuvad rahad on suuremad, kui ei kunagi varem.
* Intervjuud pressis – paljud süsteemi loojad on andnud intervjuusid suurimatele online money making blogipidajatele (VentureBeat, John Chow, GigaOM, ja Red Herring).

AGLOCO tööpõhimõte
:
(click to enlarge)


AGLOCO ärimudel põhineb sellisel asjal nagu Viewbar, pisike toolbari taoline riba, mis käivitub interneti brauseri alumises osas.

1. Agloco liige surfib internetis ja kasutades Viewbar'i, mis sisaldab otsingumootorit, tekstireklaame, tarkvara alla laadimise võimalust jms.
2. Erinevad kompaniid, ettevõtted, on-line kauplused, otsingumootorid teenivad Agloco Viewbar'i kasutajate pealt kasumit (kasutajate otsingud veebis, klõpsamised erinevate sponsorite reklaamlinkidele, online ostude sooritamised e-poodides jne jne.)
3. Need samad sponsorid, reklaamijad, tarkvara kompaniid jne. maksavad AGLOCO kompaniile raha, et kasutaja jõuaks Viewbar'i kaudu nendeni ja saaks näit. teha Viewbar'i abil oma ostud.
4. Agloco jagab saadud reklaamitulu oma liikmetele ehk siis ka Sinule!

Et saada endale osa sellest reklamitulust, tarvitseb seda Viewbari hoida lahti oma arvuti ekraanil vähemalt 5 tundi kuus. Soovi korral on võimalik Viewbari ka iga hetk sulgeda. Loomulikult sõltub tasu ka sellest, kui palju kasutavad seda Viewbari teised sinu alt liitunud liikmed. Mida rohkem liikmeid enda alla kutsud ja mida aktiivsemad nad on, seda suurem on sinu tasu Agloco poolt.
Sa saad 1/5 iga enda alla liitunu tundide arvust kuus. Saadav tulu sõltub reklaamijatelt saadud summadest. Erinevad prognoosijad pakuvad, et algul on saadav tulu 5$-15$ kasutaja kohta kuus, lisaks siis veel enda alla liitunute poolt saadud tulust 1/5.

Tasu AGLOCO liikmetele on planeeritud maksta üks kord kuus tshekkidega.
Liikmete erinevatest vajadustest tulenevalt on hetkel ka arutusel vastu võtta lisaks teisi maksevorme (ACH, Visa, PayPal jmt)

AGLOCO Viewbar:

Viewbar on hetkel beta testimises.
Teada on, et seda Viewbar'i on võimalik alla laadida juba 2007. a. märtsis. AGLOCO kodulehelt võib leida aga selle Viewbari screenshot'i.

Sellisena näeb välja Agloco Viewbar:



Ja sellisena näeb välja teie brauser, kui Viewbar on sisse lülitatud:


Vaatamata sellele, et Viewbar on hetkel beta testimises, on õige aeg liituda selle huvitava võrguga veel täna, ehitada endale oma võrk veel enne Viewbar'i tulekut!

Mida rohkem kasutajaid enda võrku saad, seda suurem rahateenimise võimalus!






























2 comments:

Anonymous said...

vaja kontrollida:)

Anonymous said...

Taname huvitavat teavet